I’M BACK

Been a while guys …

Yap, setelah gue sibuk belajar  gak lama nulis karena mengurus satu dan lain hal, akhirnya sekarang sempet lagi buat nulis biarpun Senin ulangan umum . Anyway jadi selama menghilang selama hampir setaun ini.. kemana aja gue? Gue memperbaiki kehidupan . haha. Gak cuma itu doang sekarang gue lagi stress bangets . Dan ini mulai agak berdampak dari gue jadi gampang sensi padahal gue orangnya baik sabar  . Yah susah juga, nyokap lagi pergi dan mom , I wish you’re here right now ! I just want you to go home right now . Selama nyokap pergi :

HARI-1 : EVERYTHING IS OKAY

HARI-7 : STILL OKAY

HARI-11: KAMAR GAK DIPEL SELAMA 5 hari jadi semacam cuma disapu trus barang-barang udah bertebaran

HARI-13 : Kaki abis jatuh luka ga gerak terus kamar gue diberantakin sama nci gue plus ponakan. Udah pengen ngamuk berat . Pulang sekolah itu kamar yang bekas plester buat luka masih ada di tempatnya( belom dibersihin sama nci gue) alesannya sih katanya itu semacam “apartemen” gue . Kan ***. Kesel banget lah. Mainan ponakan masih berantakan . Gimana ga naik darah coba. Terus yang bikin rese itu pas tugas banyak dan dia ga mau ngerti .

Sejauh ini baru ada itu , masih ada 17 hari yang harus dilalui gue sendirian. Duh, gue sih berasa udah kayak gak sanggup *lambaikan tangan ke kamera* . CAPEK WOI ! CAPEK ! 

Ga cuma itu, gue merasa belakangan ini lagi kembali menjadi anak cool and kece gitu  Gak deh hahaa maksud gue ansos gitu . Karena tiap gue ngomong sama temen gue , gue sering miss communication dan ada sih yang jawabnya nyolot cuma masih gue diemin aja . Sebenernya bukan apa, cuma kadang gue lebih milih sendiri. Gue sih udah tau mana yang temen mana yang cuma memanfaatkan gue. Yang cuma nanya sama gue cuma soal pelajaran, ada. Ironis sekali haha. Gue sih ga marah cuma gue dikira kamus berjalan kali . Yang kepo juga ada. Yang lebih galak dari gue sama yang nyolot ada. Yang gak hormat sama gue , ada. Yang ngira gue masih bocah, ada. Tapi yang baik ada kok cuma sedikit.. Yah , intinya masih berusaha beradaptasi sama lingkungan baru .. Kenapa lingkungan baru? Liat aja nanti di review 2014 ! Buat gue sih intinya 2014 gak menyenangkan buat gue sejauh ini. Gue merasa susah beradaptasi karena jalan pikirannya kita itu beda-beda. Mungkin kadang emang sih gue kurang mature tapi gue harap orang lain bisa ngerti dan gue harap sih mereka tetep respect dan jawabnya ga nyolot. No hard feelings aja. Kalo ga suka sama sikap gue, enakan langsung diomongin. Ya kan? Gue sih kalo kesel sama orang biasanya cuma diem doang. Gue ga suka diatur-atur kalo cara ngaturnya salah dan menempatkan gue dalam kondisi ga enak.

Seriously, gue cuma mau di sekolah kayak robot aja. Abis sekolah selesai, ngerjain pr, nonton, istirahat . Kayak gitu aja. Ga usah pake acara sosialisasi sama temen ato suka sama orang lain atau sebagainya. Pinginnya gitu . Tapi gak bisa. Jadi yaudahlahya. Jalanin aja. Cuma berharap gue lulus cepet dan langsung kuliah abis itu kerja. Karena gue sama sekali ga kepikiran buat ngobrol sama orang. Kadang kalo ngobrol sama orang ya, omongan orang suka ga disaring pake otaknya..mungkin ga punya saringan di otaknya? Atau kalo kita jatoh, kita bukannya dibantuin malah diketawain atau ditonton-in untung ga sekalian dikacangin . Untung sih . Setelah lo jatuh ada yang ngaku-ngaku mau ngasih bantuan pas cerita ke orang lain padahal realnya dia cuma ngeliatin doang ngasih tangan 1 detik kayak ga niat. So fake !

Intinya adalah hidup tidak akan seindah yang lu harapkan. Jadi manusia udah ga perlu lagi 24 jam full lo harus ramah ato senyum di depan semua orang karena ga semua orang bakal gitu. Jadi apa adanya ajalah, kalo emang ga suka , coba diomongin langsung face to face yang santai tapi bermakna #tsah . Gue sih hidup 17 tahun selama belakangan gue hiatus gue belajar banyak kalo orang kadang itu ego , maksa, ada yang gak peduli-an macem gue ataupun yang emang tega. Hidup gak akan kayak fairy tales yang bakal happy ending. Mulai sekarang rasanya gue ga akan ramah kayak gue SD-SMP yang nyapa setiap orang yang gue kenal kalo mereka lewat. Gue ga akan nyapa karena beberapa dari mereka kayak gak melihat gue . Well, maybe I’m invisible. Ga masalah, selama mereka ga buat masalah sama gue , gue juga selow-selow aja lah .

Tapi ada juga kok temen yang baik . Temen-Temen yang dari sekolah gue yang lama. Kalian itu tidak terlupakan, spesial pake keju karena kalian itu biarpun ga di deket gue tapi masih sering ngobrol biarpun sibuk , haha. Sempet sedih sih pas tau keputusan gue gini juga dan keputusan *ehem* yang juni itu tapi yaudahlah ya.

Anyway no words I can describe to them ! Makasih ya temen-temen gue dari sma yang dulu . Seneng dan bersyukur banget karena punya kalian semua. Seneng karena kalian ga fake dan apa adanya. Kalo ga suka langsung kritik dan kritikannya itu ga ceplas ceplos tapi to the point dengan bahasa yang lebih bermakna dan bisa bikin gue ketawa. Gue seneng kok kita bisa ketawa , ngobrol, curhat bareng. Kangen kalian malah. Makasih juga sebesar-besarnya karena kalian bisa nerima gue apa adanya terutama soal urusan berat badan, kalian ga ada yang permasalahin itu haha. Malah dari dulu ada yang ngajakin food culinary haha tapi waktunya belum pas. LOVE YOU GUYS !

XOXO

Udah kayaknya segini dulu aja yang mau diceritain. Tangan pegel terus masih ada sih masalahnya cuma itu sepele haha.

FLASHBACK of 2013

Okay, so this year really messy up my life on 2nd term , but this year also be the best year ever. So, actually what happened on the January – December ? It’s gonna be a long long long post..

January : CHILL OUT

I don’t really remember much, but I’ve started my SCJ for Geography (Earth Science also) or Science Club Junior as I’ve met a lot of new friends like Beatrice , Yosua , and others. And also a big disaster has come to Jakarta .. That’s Flood with another name in Bahasa : BANJIRR

February : UH … NOT REALLYYeah , Month of Love . But nothing special though ^^

March : B1A4.. FOR ALL !

YEAH ! B1A4 are coming to town ! So , I’ve gone to the concert with my friend , Margareth. I’ve got the ticket from the quiz on Facebook Page . So, The event was on March 12th, 2013 on Skenoo Hall, Gandaria City at 8pm ! Yalluu ~ At First , I’m not really into them .. But yeah I actually pretty like them . At first , I like Gongchan but my heart has stolen by Baro . You know the rapper guy . I called him baramji . He’s cool . OMG… I can’t finish my review if I keep fangirling on him. Well , I also met amazing friends .. Such as : Kak Bamby , and others. *truthfully I don’t remember all of their name*

Anyway, the boys came out a bit late, around 8.15pm and sang 2 songs before their first talking session. At first it was a mess. I couldn’t stand on the 2nd row because everybody really want to meet them . Yeah, I’m on the 2nd row of Festival A . So, the first row is the closest to the stage then I was behind an admin of a fanbase. The boys tried to asked the fans to give some space so the fans in the front row can have more room to breathe. After dealing with this issue for about 30mins, the management agree to continue the showcase after all fans agree to sit while watching their showcase; the show goes on and the boys performed until 9.30pm. Oh, yeah, Sandeul’s feet also still in recovery progress so that’s why he didn’t really walk a lot, but he’s really fun.

They also have B1A4 cinema in the midst of the showcase, where B1A4 got couple with 5 fans chosen randomly from a fish bowl and pose according to the movie poster.There’ s 1 bomb option. At first, they told her, that this is not her lucky day as she only asked to took pictures of other fans who pose with their B1A4 member partner, but, tricky they are, since in the end the girl who got the bomb is being the luckiest fans as she act as the guest star in their next stage and got sweet treatment from the boys along the performance. *uhhh, I’m envy*

But yeah, I kept screaming , and CNU mostly sang on the part near me . He’s just so tall and amazing .. Huhuhu, I wish Baro can near me too . But I really enjoyed the concert. Keep exciting until today ! Hahaha

APRIL : THE CHALLENGE BEGIN !

Yeah, so April is the month where I’ve started my journey to OSN .. So , this is where I took my OSK for Geography…Yeah .. I know.. It’s a little bit hard.. Made me studied until 2AM… And yeah I made it. My rank was 7th.. So, after that we’ve got some learning point for 2 days on SMAN 54..and moved to PRA-OSP… I still remembered that the true answer of number 99 was Humbolt, but I don’t learn about it before so I’ve answered Benguela… And guess what ? -to be continued-

MAY : A HARDWORK MONTH

So, it’s a month that really need a full stamina ! Got another challenge that I’ve passed the pra-OSP ! Hooray… But the biggest thing is that I’ve to study at SMAN 54 again for 2 weeks.. There was a holiday for a day when my school friends on holiday but I’ve to study … Well, there’s a price you’ve to pay if you really make achievements ! That’s cool ~ Yeah, it’s fun to meet a new friends ~ They really welcome us and yeah… I like all of them… They’re nice and kind. Until now, we’ve tweeted a lil bit on twitter . That’s fun ! And yeah… beside I’ve to study on Geo , I’ve to study also on my school after I’ve finished the training on SMAN 54. Tired but fun ! And the sad news is that my favorite Chemistry teacher Mr.Jack has retired . Well, hope I can see you really soon , sir ^^ He made me love chemistry a lot. And Mr. Ari (Math)and Mr.Pati (Religion)also moved out . They’re my fav teachers.

JUNE : A HOLIDAY ?

So, after all I didn’t take my 2nd term final test because on 3rd June 2013 I’ve got my OSP and truthfully on 6th June 2013 I went on my vacation while most of the student still on their final test ! Yeaaayyy so happy . We went to Rafting with my church’s friend. Truthfully, it’s fun ! Yeah, eventhough I hope there’s another day to go together ^^ So, yeah, I spent my holiday just so so… And I’ve moved in into my new home… Right beside my old home … Hahaha, funny isn’t it?

JULY : FISHING

Not much about this month, a new term for school.. Another bad scores… But me and my church friends went fishing on an Island.. Yeah, we’ve came out early in the morning…I’ve got a Kerapu fish.. Which finally made me a “pro fisherman” by catch them used a string which I can feel it when they have eaten the bait.

AUGUST : HOLIDAY CHAPTER II

Yeah, on early August about 7th August… Me and my dad, mom, sist , brother , and niece went on Vacation to Bandung. Yeah, we went to Maribaya Village ~ I don’t know .. I just love to go to Bandung because it’s cold, and it’s calm and relaxing. I love the Villa as well. Mom cooked for us, and we went to Floating Market, to the temple. At first, we’re going to Garut after we went to Bandung… but we don’t booked any hotel.. and every hotel in there really fully booked. A little bit upset.. but at least we’ve 3 nights 2 days which all of them are fun, right ? ^^ Yeah, and my friend bought me a chocolate from Malaysia . Thanks, Pal ^^ I haven’t eaten that chocolate because I’m still waiting a moment to upload on my wp ^^

SEPTEMBER 2013 : eRrr…OKAY?

So, this is when I was really on my midterm test … Yeah.. Not that good, and also SMAK 3 WEEK… Nothing to express :/ And yeah on the 1st September.. My civic teacher, Mr. Munawar also retiring from his job.. Huhuhu.. He’s one of the kindest teacher ever ^^

OCTOBER : MY SPECIAL MONTH AND MAYBE NOT A SPECIAL ONE ?!

It started out not that good… My report card ( a mid report card) had out ! And yeah .. I’m sucks at Physics and Math. But what’s broken my heart a lot is that My Chemistry score less than 0.6 to make it pass…. THAT’S JUST SOO… ==” I HATE MY SELF for being a DUMB! But yeah , Mom didn’t angry . She said to make some improvement… And she said “Yeah, it’s still on the mid. You know.. there’s more month to go through.. so don’t give up !” .. Mom said that ..I felt like I was really guilty.. I felt like make my parents down.. but yeah, just guess how it’s ended up ! And Happy 1st Anniv on BIG BANG ALIVE CONCERT TOUR IN JAKARTA on Oct 12th ! And my 16th Birthday on Oct16th, I was on my retreat (I don’t know how to write it but anyway it’s a school trip) and my friend ended up gave me a congrats on the retreat. But not all of them. But pretty happy. I felt like my 16th birthday more important to me than 17th or any ages. I just like 16 !

NOVEMBER : MAMA 2013

Not much time left about November 2013. It’s quite busy… Until I’ve got two free tickets to watch MAMA 2013 live from Hongkong with a bigscreen from blitz. I got it from my fangirling account. Yeah ! I took a time to realise that I’ve won it and I asked Ruth to watch it because yeah.. our soul of fangirling really lively ! Also there’s INFINITE ! I knew she’s a HUGE FANS OF INFINITE! And that’s cool because they have won awards and their performance OM.. WITH HYUNA… WHAAAATTT.. THAT MADE SEUNGRI EYES AND SMILE SO LIVELY.. ALSO CHANYEOL…. HAHAHA.. THE BEST MOMENT FOR ME WAS EXO WON THE PRESTIGIOUS AWARDS OF ALL . THAT’S ALBUM OF THE YEAR ! GD WAS COOL TOO ! *SORRY ON CAPS BECAUSE I WAS SO HAPPY AND I AM IN HURRY*

DECEMBER 2013 : THE WORST AND THE SWEET OF ALL ?

So, on early December just got the news that EXO will come back ! And they made it through MIRACLE IN DECEMBER ! AND THE BEST PART IS JUST I’VE PREORDERED THE ALBUM ! AND ALSO I’ve FINISHED MY FINAL TEST FOR THIS TERM ! SO , I’VE A LOT OF TIME TO SPEND. UNFORTUNATELY, MY REPORT CARD IS ON FIRE ! MY MATH AND MY PYSHICS…. ON FIRE… My Chem? yeah, I need 1 POINT TO GO THROUGH… SO, now it’s on the edge of 2013..

December 31st 2013 :

The Last one… I woke up at 3PM okay… 3PM and me and my sis , my bro, mom, and niece went to Supermarket to bought Prawn to make our Dinner New Year Eve ! MY P.O ALBUM HAS ARRIVED BUT I’ve got the KOREAN vers. Actually I want the Korean Vers Until about 6.15 PM we went home. We went to Care*** Sunteer, Giant Sunter, Hypermart MGK… But we couldn’t find the right prawn… OKAY… I BOUGHT TWO COMICS .. and yeah,at the end We’ve eaten well, and now I’m in hurry to write my flashback moment because my family will play a fun games ^^

PHOTO :

Image

THIS IS on 06.06.13-07.06.13

Image

18.01.13 – FLOOD

Image

First Morning to went to Bandung

Image

AT THE MARIBAYA VILLA AFTER WE’VE ARRIVED

Image

MOVED OUT ! THIS IS MY OLD BEDROOM ! MISS ALL OF MY ROOM :(

Image

STUDYING UNTILL MORNING FOR PRA-OSP !

Image

ME AS THE LAST PART OF X5 ! KINDA MISS MY 10th GRADE’s  MOMENT ^^

Image

TEMPLE ON BANDUNG ! TAKEN BY ME !

Image

HERE IT’S AT B1A4 CONCERT ! TAKEN BY ME !

Image

NOVEMBER 22nd ! A MOMENT TO REMEMBER ! MAMA 2013

IMG01119-20131231-2311

CHOCOLATE FROM MY FRIEND .. SHE BOUGHT IT FROM MALAYSIA.. THANKS, PAL ^^

NOTE :

THANKS TO EVERYONE WHO MAKE MY YEAR

EVEN IT’S GOOD OR BAD…

12.31.13 11 : 02 PM

JUST THANKYOU FOR STAY WITH ME !

LOVE YOU GUYS  ♥

HAPPY MOTHER’S DAY 2013

Yep.. Before it’s turn into end of the year… Today (December 22, 2013) is National Mother’s Day…
 

I JUST WANT TO SAY THANKYOU MOM ...

For your time to spend with me …

your strength to take care of me and teach me how to be a great person…

For your unconditional love…

For all your kindness and patient to me eventhough I’ll make you sad these days…

For all your bravery to face some of ‘unexpected moments’ on  life…

For all your protection when I need a shelter to live on…

For all your advise when I’m down..

For supporting me eventhough these days I feel tired,desperate,stupid..

Words can’t tell how thankful I am having a great Mom like you …

I ❤ YOU MOM

You’re the best Mom I’ve ever had..

Everything you’ve done to this family means the world to me…

I can’t say anything touching..

But after what we’ve been passing through … I’m sure that you’ve sacrificed a lot for all of the family members..

Mom, don’t hear what people say to you.. Words maybe hurt you a lot and it’ll be unhealed wound , but I hope you don’t hear all of them because I know those aren’t true . Thankyou for taking care and protecting me . And I know you for the rest of my life that you’re the strongest mother I’ve ever known. You’re my superhero…

Dear Mom,

I’m sorry if I have any mistakes. I’ll stand by you and I won’t let you down…. I know sometimes my words a little bit annoyed you .. but I hope you can forgive me … Probably I can’t give you anything on this mother’s day… But all I want to say is

THANKYOU …YOU ARE THE BEST MOM EVER ^^

THE MOST TOUCHING DAYS

Pertama-tama …. Gue Sebagai pemilik WordPress yang jarang aktif mau mengucapkan

SELAMAT DATANG DI WORDPRESS GUEEEEE..


Yak..Waktu di jam kamar gue menunjukkan jam 11:00 PM yang berarti menunjukkan WAKTU INDONESIA BAGIAN GALAU alias TIGA.. Tenang Aja gue gak bakal bikin Kalian ngantuk.. Paling cuma ngeliatin layar komputer sambil matamerem 3/4
Okeh, pertanyaan terbesarnya itu :
KENAPA GUE TIBA-TIBA NULIS WORDPRESS? APAKAH GUE GALAU? #abaikan


CHAPTER 1: THE BEGINING

Semua berawal dari *muka serius*TKP salah, maksud gue dari pelatihan OSP…. Pertama kali gue masuk ke pelatihan OSP yang pasti excited Abissss lah ya… Tapi jujur gue awalnya gue gak nyangka masuk.. Gue sebagai anak baru yang masih gak tau siapa aja orang-orangnya masih kelihatan cool agak ansos gitu *pengakuan sendiri* karena gue gak akan bawel kalo gue gak terlalu deket.

Pelatihan berjalan cukup menyenangkan biarpun kadang gue bosen. Tapi cara ngajar beda-beda.. Jadi… No Words to say dah… Sampai suatu hari di tanggal 24 May 2013… Tanggal yang menurut gue cukup berkesan.. Soalnya ketemu sama anak-anak dari JakBar sama JakUt. Okeh, jadi berawal dari dua orang yang namanya Aldo sama Verrel. Nah, pertama mereka ngajakin ngobrol si Louise terus gue kepo-kepo yang ramah mulai ikut-ikutan ngobrol. Yah, gue-kan juga mau berbaur, paling enggak supaya pelatihan gak berasa berat, plus gue punya temen. Akhirnya gue dan Louise pindah tempat duduk deket temen-temen baru karena temen gue yang lain gak dateng dan AC-nya cukup buat gue ngantuk. Dan ternyataaaa selama penjelasan gue ketemu seseorang yang kocak Abissss… Yang mirip Galaxy something yang ada di X Factor itu… asli mirip beuts. Namanya Firman. Orangnya baik terus cukup lawak-lah.Intinya mereka salah satu yang menurut gue baik, terus gue ketemu Cynthia pas tes esai 11 nomor

CHAPTER 2: WOW… NEW FRIENDS


Masih ditanggal yang sama .. Tepatnya istirahat kedua jam makan siang… Siang ituuu cuaca cukup Panas dan makan siang gue udah abis. Gue Lagi ngobrol sama Yosua soal Carbon. sSemua Bermula Dari Carbon. Gue akhirnya gangguin anak Jakarta Timur yang lagi nyantai. Mereka menjawab pertanyaan gue dengan baik dan akhirnya gue ngerti Carbon. SEMUANYA, thanks bangets! Setelah selesai gue balik ke tempat duduk semula. Tiba-tiba gue dikagetkan dengan kehadiran dua orang yang menyapa gue . Namanya Mifta sama Nana. Pertama , gue pikir anak JakTim pada diem gitu… muka anak pinter semua ._. dan kita Ngobrol gak pernah, telpon gak pernah, SMS gak pernah *iklan lewat* tau-tau nyapa.. Gue tentu Sebagai seorang yang ramah #apaini … Salaman trus kenalan biasalahhh…yang buat gue kaget.. Ternyata mereka bawa gue kenalan sama sekampung Jakarta Timur… Jujur kawan-kawan, pertama Kali kenal Kalian.. Gue gak hafal namanya satu-pun… Baru pas kemaren sama hari ini bener-bener hafal. Ternyata asli mereka solid dan Asik-Asik.

CHAPTER 3 : IT ALL ENDS HERE
Okeh, Judul Dari chapter ke 3 menurut gue lebih ke Arah trailer film HP7 . HAHAHA. Ya udahlah ya, intinya point nya ya hari ini. 31 May 2013. Gue sebut hari ini ‘the most touching day ever’ alias hari paying menyentuh Hari ini hari terakhir Latihan..Kita belajar the tang pariwisata Dan pertanian. Dimulai Dari ISHOMA… Setelah gue makan siang , tiba-tiba Nana dating bareng Mifta di depan pintu manggil gue yang mau jalan ke kantin. “Melliza, nanti mau ikut gak ke Pizza Hut?” Tanya Mifta ke gue. “Iya, ini hari terakhir loh,” Nana melanjuti. Gue memandang Louise, Louise mandang Eklesia, Eklesia mandang Cindy, Cindy mandang gue. Kenapa malah pandang-pandangan? Lanjut sampai gue bilang ke mereka ‘”Gimana mau gak? gue mau ikut, soalnya hari terakhir kenang-kenangan.” Terus mereka-pun setuju. Setelah itu gue ke kantin beli teh Kotak . Itu teh Kotak gede banget. Trus abis Firman selesai beribadah, gue, Dan kawan-kawan ngambil gambar pake Polaroid. Hasilnya… Poni gue gak Ada -_-. Lanjut materi dilanjutkan Dan Akhirnya gue mulai ngobrol sama anak-anak lain. Selesai Kita semua Jalan ke Pizza Hut. Dan setelah sampe Kita Pesen :

  • 1 mix 4fun Vanilla {berakhir dimakan rame-rame}
  • 2 Lipton Pitcher
  • 1 Stuff Crushed Large American Fav
  • 1 Cheesy Bites Large Meat Lovers

Sebelum makan Kita doa, Dan selesai makan, Kita fotooooo , trus pada bayar 20.000. pas suit gue 20.000. HAHAHAH. Terus Ada satu kata-kata Dari Sandy yang buat gue terhuraa terharuuuu .Dia bilang

“Semoga Kita semua bisa masuk Dan kebersamaan Kita gak cuma sampai di sini aja Tapi bisa terus ketemu Lagi, Dan TIM SUPER GEO YEAY! ”

Seriously, rasanya Pengen puter lagu “KEBERSAMAAN INI.. Jangan-lah Cepat Berlalu” Tapi yang di puter lagu nya “ADA BAND-MANUSIA BODOH”


Singkatan cerita, Akhirnya gue buat video saat Lagi bagi-bagi Pizza dan kesan pesan mereka

Diluar Pizza Hut , Kita Akhirnya Satuin tangan Dan bilang

SUPER GEO! YEAY!

Gue -pun pulang ke rumah….

tetapi….

Cerita gak sampe di sini Aja…

Gue baru inget kalo hari ini gue Pindah rumah …

Jujur gue rada Sedih buat ninggalin rumah yang lama, Lu bisa rasa in gak… Gimana kalo Lu udah Pewe di rumah tau-tau Pindah. pindahnya gak jauh. Cuma Pindah ke sebelah doang, serious an, hahah. Tapi tetep ajalah ya, rumah awal itu yang terbaik . Maap ya kalo gue nulis suka ngaco… Ini efek autoteks Dari smartphone tablet.

Tapi yang utama itu …

F.R.A.N.C.E. & B.U.R.M.A.
Friendships Remain And Never Can End

&

Between Us, Remember Me Always

#asekkk

Tapi yang paling penting dari semuanya …

“TANPA KESAN TANPA KEHADIRANMU, KAWAN! “

SALAM SUPER !

THANKS TO EVERYONE IN OSP .. YOU GUYS ARE AWESOME! WOHOOO

SAHABAT TERBAIK 2012 (NEW YEAR EVE AWARDS 2012)

So, gue , sebagai tuan rumah *pose muka cool* *dilempar panci tetangga sama massa* akan mengadakan awards buat orang terdekat dan sepertinya akan gue tetap lanjutkan setiap tahunnya. Masing-masing akan mendapat gelar kece kok. Tenang ajaa..

First of All , Thank you guys for made my day on 2012. Well, without you ibarat kata life will too flat *puter lagu 2PM – Without you* Selama award ini dibuat terdengar bunyi kembang api jeder-jeder dan gue lagi nonton SALT (garem) . So, let’s begin *backsound : Final Countdown*

Dan setiap pemenang akan mendapatkan hadiah *note this*

OPPA 2012 (Orang Pandai Pintar Awards)

  • Evelyn I

OTAKKU 2012 (Orang TercAntiK aKhir Tahun)

  • Yohana
  • Syera

KOTAK 2012 (Kumpulan Orang TerAsiK 2012)

  • Yohana
  • Felicita
  • Jofanny
  • Evelyn
  • Syera

AFIKA ( Awards For Incredible Kpopers Fans) :

  • @Anettelalita
  • @aisyahkamilaah
  • @badiing
  • @UtieMatondang
  • @darchocoffee & @dominixb

BEOS (BEst Of The BeSt) 2012

  • Felicita

Selamat kepada para pemenang dan hadiah untuk semua pemenang adalah paket liburan keliling Jakarta naik bajaj dan biaya ditanggung pemenang masing-masing *tiup terompet , pasang petasan* …hahahha *kabur naik sepeda *

Tapi yang utama itu …

F.R.A.N.C.E. & B.U.R.M.A.
Friendships Remain And Never Can End

&

Between Us, Remember Me Always

#asekkk

Tapi yang paling penting dari semuanya …

“TANPA KESAN TANPA KEHADIRANMU, KAWAN! “

SALAM SUPER AND HAPPY NEW YEAR!

Let’s welcome 2013 with big smile , big hope , and new spirit !

Dipos pukul 23:59

THIS IS THE LAST POST ON 2012

5 UNFORGETTABLE MOMENTS 2012 & GOKIL MOMENT OF 2012

As your wish there will be :

#5KENANGAN2012 :
TOP 5 : TICKET FOR FREE ! AND THE VERY FIRST CONCERT !
Watched 2PM and Wonder Girls concert free without any fees. Actually I got free ticket for 4minute but because there’s course I can’t miss , I can’t watch them.
The very first concert I’ve ever attended was SS4INA (Super Junior) and my second goal was Big Bang. And I’ve watched all of them. So happy ^-^
TOP 4 :  SIS WEDDING and LEBARAN
My Sister’s Wedding & Lebaran Holidays
After the wedding we went to Seruni together and truthfully I’m enjoyed it with my cousins . Well, that’s unforgettable eventhough there’s some disturber for me. And they’re very annoying. Even he says I’m impolite. About e-mail I SENT. And truthfully it made me angry a lot. Well, that person is my cousin and I think he has to learn about how to use a proper language. Did he polite to me when he sent e-mail to me ? NO. HE IS NOTHING THAN MY SISTER. What’s the point of courtesy ? I think much better if I just said to the point but with polite words.
We went to Surabaya with mom and dad to enjoy our holidays . We went to Malang , Poh Sarang , Kediri , Tuban, Madura , Surabaya, and Semeru Mountain. And it’s 6 days vacation. I really have a great time and unforgettable moment. Well, when I was going to Poh Sarang , I found a boy whom really cute. Haha. Just forget about it.
TOP 3 : Christmas Eve and Christmas Day
Well, on Christmas Eve finally I ate at Magnum Cafe at GI. So, I queue in a line. I’m the second . Well actually, the cafe wasn’t open before 11 AM. But I came earlier about 10.57 AM. And wait for 3 minutes. That’s okay, and we ordered Aristocrat ,Ice Lemon Tea , Fish N Chips , Peach Tea , and Crepes with Ice Cream. Well, it’s really delicious. Then I watched the hobbit. Really great . Then we went to M2S . Something was happened. My Sis’s purse was lost. Finally it found . Then I bought frankweenie and went home.
On 25th December, we went to Emporium Mall and bought some stuff and we went dinner at Siauw A Tjap. Yeah, it’s chinese food. So Happy…
TOP 2 : KEBABS3 and Character Formation Camp
Okay, it’s my MOS called KEBABS3 . Well, the first time had a barbeque party at school. It was fun . And X5 (our class) got pizza too. There’s satay, corn, grilled fish , sauges , and many more. Well, kinda senior high school moment .
Character Formation camp really awesome. We lived on a tent in Bandung, West Java. Of course for me it’s a unique moment , where I slept there for 3 days 2 night because I never slept in tent. And the air compeletely fresh and cold. But it was fun. Well , my buddy called Monica and Kezia . Well, I enjoyed the moment .
TOP 1 : JOGJA- BALIIIIIIIIIIIII (FAREWELL PARTY)
Well, this is the best moment of 2012 and one of the special moment I’ve ever had on my life . It’s on May and Oranjje Hotel, Bali.  Well, my roomates were Jofanny , Yohana, and Felicita.  (Junior High School) There’s a moment when our lights off and we’re ran out because scared of, well, except for Jofanny. And when we ordered KFC Delivery cost 59000 IDR , the delivery order really busy so we cancelled it . And actually it was 1 AM . Then we watched Men In Black. Besides that , our room 319 , had no shower . “But it made me took a bath in short time. Then we went to a lot of places. We also talked about how to deal off with the merchant . Well, kinda funny. And I got a shirt from 55000 IDR become only 10000IDR . Awesome Moment . There’s a time at the Farewell Party , I got a moment where I got Tuak, taste nice but made me dizzy and my cheeks went red And at Jogja , I thought it just so so , incredible but not that way, I guess.
THAT’s WAS AMAZING. PIC WILL COME LATER.
about the gokil moment when :
My friend said jubah keamanan before religion test. Haha. That’s funny.

BESIDE THAT JUST WANT TO SAY THANKS to :

Felicita

Jofanny

Kezia

Margareth

Maria

Monica

Syera

Yohana

And everyone else ….

for made my year .. It’s awesome… Unforgettable and maybe I’m going to miss all of the funny and enjoyment of those top 5 especially top 1..

Tanpa kesan tanpa kehadiran kalian

*serasa acara ulang tahun-an*

KHUNTORIA (NICKHUN – VICTORIA) MOMENT

Do you know about WGM khuntoria ? Well, I haven’t watch it but I want to share some khuntoria moment. Enjoy it!

Image

Khuntoria when cooking.Kyeopta >,<

 

Image

Khuntoria and Nichkun..

Image

Khun and Victoria when they sleep..

CLICK THIS .. LAST MOMENT OF KHUNTORIA

Image

OMO, their wedding picture on WGM.. DAEBAK!

Image

MY FAV PICTURE !! DAEBAKK !!

Image

Image

wedding photo 2

Image

Okay, this is one of the best pic too :D

Image

Image

KHUNTORIA FAMILY !!!

Well, this is just WGM ..